Trots op onze vernieuwde website!

Met trots kunnen we zeggen dat we een nieuwe website hebben. We hebben de herfstvakantie goed besteed door hard te werken aan een nieuwe site. 

Wij willen onze school continu verbeteren en optimaliseren en daar hoort ook marketing en communicatie bij. Met als belangrijkste uithangbord de website. Met deze website willen wij iedereen goed informeren.
De nieuwe website staat vanaf 1 november 2020 online. De metamorfose werd gerealiseerd in samenwerking met de vaste marketing en communicatiepartner Advance Communications uit Geleen.

Bovenaan de pagina’s van de site is een navigatiebalk gekomen met elementen, waarmee u nog beter kunt vinden wat u zoekt. Deze nieuwe navigatie heeft een moderne werking en uitstraling. Er zijn per onderwerp buttons aangemaakt met uitklapmenu’s. Hiermee navigeert u direct naar het onderwerp dat u zoekt.

Schoolkalender
Geheel nieuw is onze schoolkalender. Op de site kunt u per week, maand en jaar zien welke activiteiten we allemaal ondernemen.

Uiteraard stellen wij het op prijs ons te berichten als er zaken zijn die nu niet belicht zijn. Mail dan gerust naar info.rkbstitusbrandsma@movare.nl

Wij wensen iedereen veel leesplezier.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details